HK i Norge informerer

LOs Dialogkonferanse 2015

Dialogkonferanse om tillit og trygghet

På konferansen samler LO et bredt spekter av organisasjoner og politiske aktører for å diskutere kanskje vår tids mest presserende utfordring. Erna Solberg, Thorbjørn Jagland og Hadia Tajik er blant bidragsyterne.

Les mer
Julehandel2 ill

Jul og arbeidstid

Julehandelen vil for mange handelsbedrifter innebære et behov for endring av åpningstidene og økt behov for arbeidskraft.

Les mer

Aktuelle saker fra HK-Nytt

Kurs og aktiviteter

HK i media

Folk marsjerte for klima over hele kloden

På mandag samles verdens ledere i Paris for å forhandle om en ny klimaavtale. Denne helgen går millioner av mennesker i gatene over hele kloden for å vise at de vil ha klimahandling.

Mer enn 3000 gikk "Folkets klimamarsj" i Oslo

Biskop Helga Haugland Byfuglien overrakte utenriksminister Børge Brende en flaske med vann som klimapilegrimene har båret med seg siden den første vandringen på Svalbard i juni i år. Til venstre:...

Innsamlingsaksjon nådd 4 millioner

LOs mål for innsamlingsaksjonen for flyktninger ble satt til tre millioner kroner. Nå har aksjonen nådd fire millioner.

Årets klimamarkering 28. november!

Klimamarsjen i Paris er avlyst - la oss mobilisere med dobbelt styrke i Norge. Folkets klimamarsj for klimarettferdighet og klimajobber!

LO tok til fornuft

Det blir likevel ingen arbeidsrettssak mellom LO-ledelsen og fagforbundet Handel og Kontor. Det bør være samsvar mellom liv og lære. Meninger KOMMENTARPartene kom til enighet om stridsspørsmålet i...

Bli med på folkets klimamarsj

I Norge har over 60 organisasjoner kommet sammen for den største og mest fargerike klimamarkeringen Norge har opplevd! 20.

- Tradisjoner tuller man ikke med

- Mange av våre medlemmer får ikke anledning til å ta med ungene sine for å oppleve julegrantenning når man endrer dag, sier fagforeningsleder for butikkansatte.

Delta på marsj for klimaet

Krev klimarettferdighet ved å gå klimamarsj der du bor. Verden over samles folk 28. november for å stille klimakrav. Preses Helga H. Byfuglien holder appell foran Stortinget.

Regjeringen slakter 6-timersdagen

Jan Tore Sanner er moderniseringsminister. Men så moderne er han ikke, at han er klar for at du bare skal jobbe seks timer om dagen. Han slakter forslaget.