HK i Norge informerer

Kurs illustrasjon

Kurs i kommunikasjon og konflikthåndtering

Dette er et todagers kurs for tillitsvalgte innen kontor/administrasjon/kundesenter/økonomi o.l. med fokus på ferdigheter og praktiske øvelser. Deltagerne skal oppleve å kunne takle hverdagen på en bedre måte når de kommer tilbake på jobben. 

Les mer

Aktuelle saker fra HK-Nytt

Kurs og aktiviteter

HK i media

Solkameratene i Sørlandsparken

Stormberg og Venstre har funnet hverandre i ønsket om å få fart på solenergimarkedet i Norge. Stormberg vil bygge, Venstre ordne opp på Stortinget. Elkem Solar heier på begge.

Klesbutikker har søndagsåpent på Grünerløkka

På Grünerløkka er mange av klesbutikkene, også kjedebutikker, åpne på søndager. Uten at det virker som om noen har tenkt å gripe inn. På Grünerløkka er det søndagsstemning.

GI ROM FOR BILEN

Leserbrev Ingen ny ide, men en bedre løsning tror jeg (men ennå ikke Larvik Høyre) hvis vi vil lage en oppskrift for å få vekst i sentrum. Området rundt Larvik Torg trenger stimulans for å bli att...

Mistet jobbene da Meny flyttet inn

Da Bunnpris overtok for Ica, beholdt alle ansatte jobbene. Nå har Meny flyttet inn, og bare sju av de tidligere Ica-ansatte får fortsette.

LO mobiliserer troppene i Østfold

I 2011 gjorde venstresiden et brakvalg i Fredrikstad. Nå satser LO i Østfold på å kopiere modellen fra plankebyen. STIG H.

Ledig stilling: Fylkessekretær i Rogaland

Vi har ledig stilling som fylkessekretær i Rogaland og søker etter rett person for snarlig tiltredelse. Fylkespartikontoret holder til på Breitorget i Stavanger.

Fra blått til rødt i Tromsø?

Det blåser en blå vind over Norges største byer. Dersom meningsmålingene holder helt fram til valget i september, vil de fleste få borgerlig styre. Tromsø er unntaket.

- Torgeir Dahl har gjort en søkka god svenneprøve

Molde-ordføreren får skryt fra uventet hold i Kristiansund. Ordførerkandidat Stein Kristiansen (Rødt) mener politikerne i Kristiansund har gjort en dårlig jobb i sjukehussaka.

Vil ha nytt regelverk

25. august2015kl.16:57 Vil ha nytt regelverk Handel og kontor vil ha regelverk som sikrer at ansatte ved landets kjøpesentre får bestemme over egen arbeidshverdag. Det var budskapet da forbundsled...

Åhléns legger ned butikkene i Norge

23 HK-medlemmer kan miste jobben. MARTIN G. SLØRDAL - martin.slordal@lomedia.no kl 15.28 De 32 norske butikkene i den svenske interiørkjeden skal legges ned i løpet av to år.